Posoda za biološke odpadke Organko Daily prejela nagrado Red Dot Design Award 2023

Posoda za biološke odpadke Organko Daily prejela nagrado Red Dot Design Award 2023

Si že slišal? V Skazi smo prejeli novo prestižno nagrado Red Dot Design Award 2023, tokrat za našo inovativno in okolju prijazno posodo za biološke odpadke Organko Daily.

Red Dot Design Award je mednarodna nagrada za oblikovanje, ki se podeljuje najboljšim oblikovalcem in podjetjem po vsem svetu za njihove dosežke na področju oblikovanja. Nagrada se podeljuje že od leta 1955 in velja za eno najbolj spoštovanih nagrad v svetu oblikovanja.


Ne odlašaj in si zagotovi svojo posodo Organko Daily še danes!


Organko Daily posoda je namenjena enostavnemu zbiranju bioloških odpadkov kar na kuhinjskem pultu. V Skazi se že več let posvečamo trajnostnemu oblikovanju in izdelavi izdelkov iz recikliranih materialov. Organko Daily je tako en od naših najbolj okolju prijaznih izdelkov, saj je narejen iz popotrošniške reciklirane plastike in je okolju prijazen. Poleg tega ponuja številne prednosti, ki jih nima nobena druga posoda za biološke odpadke.

 

Prednosti Organko Daily so:

  • Uporaba brez vrečk: Organko Daily ne potrebuje dodatnih vrečk za zbiranje bioloških odpadkov. To pomeni manj odpadkov in manj stroškov za vrečke.
  • Enoročno odpiranje: Posoda je izdelana tako, da jo lahko odpreš le z eno roko, kar je izjemno praktično, ko imaš v drugi roki kuhinjske odpadke.
  • Primerna za pomivalni stroj do 55 °C: Izdelana je iz materiala, ki je odporen na visoke temperature, zato jo lahko brez težav pomiješ v pomivalnem stroju.
  • Velika odprtina za lažje polnjenje: Ima veliko odprtino, kar omogoča lažje stresanje odpadkov direktno iz širokega krožnika ali večje posode.
  • Snemljiv pokrov za lažje čiščenje: Pokrov se enostavno odstrani, kar omogoča lažje čiščenje posode.

 

Če iščeš okolju prijazno in praktično rešitev za zbiranje bioloških odpadkov na kuhinjskem pultu, je Organko Daily prava izbira zate. Ne odlašaj in si zagotovi svojo posodo Organko Daily še danes!

Nazaj na spletni dnevnik